Offenberglaan 1 Den Haag: Waarom Deze Locatie Zo Bijzonder Is

Offenberglaan 1 Den Haag: Waarom Deze Locatie Zo Bijzonder Is

Offenberglaan 1-45A, ‘S-Gravenhage

Keywords searched by users: offenberglaan 1 den haag offenberglaan 1 17 den haag, funda marlot den haag, offenberglaan 1 5, funda zuidwerfplein den haag, bloklandenplein 5 den haag, appartement marlot den haag, parkflat marlot, funda blauwe kamerlaan den haag

Offenberglaan 1 Den Haag: Een Diepgaande Verkenning

Den Haag, een stad doordrenkt van geschiedenis en elegantie, herbergt verschillende opmerkelijke locaties die een blik werpen op de rijke cultuur en architectuur van Nederland. Offenberglaan 1 is zo’n adres dat niet alleen een thuis is voor velen, maar ook een monument dat de tand des tijds heeft doorstaan. In dit artikel duiken we diep in de Offenberglaan 1 in Den Haag, waarbij we de ligging, architectuur, historie, woningaanbod, markttrends, monumentale status, voorzieningen in de buurt, betrokkenheid van Beeuwkes Makelaars, het beheer door Monumentenzorg Den Haag, en de woonervaring in het interieur behandelen.

Ligging van Offenberglaan 1 Den Haag

Beschrijving van de Geografische Locatie

Offenberglaan 1 bevindt zich in een van de meest gewilde wijken van Den Haag. De geografische locatie is gunstig gelegen en biedt bewoners gemakkelijke toegang tot verschillende voorzieningen en attracties. Het gebouw ligt in de nabijheid van groene zones en heeft een aantrekkelijk uitzicht dat bijdraagt aan de levenskwaliteit.

Architectuur en Historie

Gedetailleerde Informatie over de Architectuur

Het gebouw op Offenberglaan 1 kenmerkt zich door zijn unieke architectuur die een samensmelting is van historische elementen en moderne esthetiek. De gevels vertellen het verhaal van vervlogen tijden, terwijl het interieur is aangepast aan hedendaagse levensstijlen. Het gebouw is zorgvuldig bewaard gebleven en heeft zijn historische charme behouden.

Historische Aspecten

De historie van Offenberglaan 1 is verweven met de ontwikkeling van Den Haag. Het heeft dienst gedaan als thuisbasis voor prominente figuren en heeft verschillende transformaties ondergaan om aan de evoluerende behoeften van de samenleving te voldoen. Een wandeling door de gangen onthult de erfenis van het gebouw en zijn bijdrage aan de lokale geschiedenis.

Woningaanbod en Kenmerken

Huidig Woningaanbod op Offenberglaan 1

Offenberglaan 1 herbergt een gevarieerd woningaanbod, variërend van ruime appartementen tot gezellige studio’s. Elk appartement is doordacht ontworpen en biedt bewoners een comfortabele leefruimte. De voorzieningen en afwerkingen weerspiegelen de hoogwaardige standaard die kenmerkend is voor deze woningen.

Specifieke Kenmerken van Beschikbare Appartementen

De beschikbare appartementen op Offenberglaan 1 onderscheiden zich door hun unieke kenmerken. Van panoramische ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten tot moderne keukens en badkamers, elk detail is doordacht ontworpen om aan de behoeften van veeleisende bewoners te voldoen.

Verkochte Appartementen

Analyse van Recent Verkochte Appartementen

Een analyse van recente transacties op Offenberglaan 1 geeft inzicht in de prijsontwikkelingen en markttrends. De vraag naar onroerend goed op deze locatie blijft stabiel, en de waarde van de verkochte appartementen weerspiegelt de aantrekkingskracht van deze historische plek.

Monumentale Status

Uitleg over Monumentale Status

Offenberglaan 1 heeft de status van een monument, toegekend door Monumentenzorg Den Haag. Deze erkenning benadrukt de culturele en architecturale waarde van het gebouw. Het betekent ook dat eventuele veranderingen aan het pand zorgvuldig worden beheerd om de historische integriteit te behouden.

Voorzieningen en Diensten in de Buurt

Overzicht van Voorzieningen

De directe omgeving van Offenberglaan 1 biedt een scala aan voorzieningen en diensten. Van scholen tot winkels en openbaar vervoer, bewoners genieten van het gemak van alles binnen handbereik. Het nabijgelegen park en andere recreatieve mogelijkheden dragen bij aan een evenwichtige levensstijl.

Beeuwkes Makelaars en Offenberglaan 1

Analyse van Betrokkenheid Beeuwkes Makelaars

Beeuwkes Makelaars speelt een cruciale rol bij Offenberglaan 1, betrokken bij transacties en de presentatie van het woningaanbod. Met een schat aan ervaring begrijpt Beeuwkes Makelaars de unieke eigenschappen van dit historische pand en kan potentiële kopers begeleiden bij het vinden van hun ideale thuis.

Monumentenzorg Den Haag en Offenberglaan 1

Details over Beheer door Monumentenzorg Den Haag

Monumentenzorg Den Haag beheert nauwlettend de monumentale status van Offenberglaan 1. Eventuele restauratieprojecten worden zorgvuldig gepland en uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het gebouw zijn historische pracht behoudt. Dit beheer draagt bij aan het behoud van de waarde van het monument voor de gemeenschap.

Interieur en Woonervaring

Diepgaande Blik op Interieur

Een virtuele rondleiding door de appartementen op Offenberglaan 1 onthult een verfijnde en comfortabele leefomgeving. De interieurs zijn ontworpen met oog voor detail, waarbij de historische elementen naadloos samenkomen met moderne gemakken. Bewoners ervaren een unieke combinatie van geschiedenis en hedendaagse luxe.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

1. Wat maakt Offenberglaan 1 zo bijzonder?

Offenberglaan 1 is niet alleen een residentieel adres; het is een monument dat een rijke geschiedenis en architecturale pracht belichaamt. De unieke combinatie van historische charme en moderne voorzieningen maakt het bijzonder aantrekkelijk.

2. Zijn er specifieke regels voor het beheer van Offenberglaan 1 vanwege de monumentale status?

Ja, als een monument wordt Offenberglaan 1 beheerd door Monumentenzorg Den Haag. Dit betekent dat eventuele veranderingen aan het gebouw zorgvuldig worden beoordeeld en uitgevoerd om de historische integriteit te behouden.

3. Wat zijn de kenmerken van de beschikbare appartementen op Offenberglaan 1?

De beschikbare appartementen op Offenberglaan 1 onderscheiden zich door hun unieke kenmerken, waaronder moderne voorzieningen, ruime indelingen en een adembenemend uitzicht. Elk appartement is zorgvuldig ontworpen om aan de behoeften van de bewoners te voldoen.

4. Hoe is de betrokkenheid van Beeuwkes Makelaars bij Offenberglaan 1?

Beeuwkes Makelaars is actief betrokken bij Offenberglaan 1, waarbij ze expertise inzetten om potentiële kopers te begeleiden en transacties te vergemakkelijken. Met een diepgaand begrip van de lokale markt dragen ze bij aan het succes van deze historische locatie.

5. Welke voorzieningen zijn beschikbaar in de directe omgeving van Offenberglaan 1?

De directe omgeving biedt een scala aan voorzieningen, waaronder scholen, winkels en openbaar vervoer. Het nabijgelegen park en recreatieve mogelijkheden dragen bij aan het comfortabele en evenwichtige leven voor bewoners van Offenberglaan 1.

Conclusie

Offenberglaan 1 in Den Haag is niet zomaar een adres; het is een levend monument dat de prachtige geschiedenis van de stad weerspiegelt. Met zijn unieke architectuur, historische betekenis en moderne voorzieningen biedt het een bijzondere woonervaring. Of je nu geïnteresseerd bent in de geschiedenis, op zoek bent naar een nieuw thuis of een investeringsmogelijkheid overweegt, Offenberglaan 1 heeft voor ieder wat wils. Het is niet alleen een plek om te wonen, maar ook een stukje erfgoed om te koesteren in het hart van Den Haag.

Categories: Details 99 Offenberglaan 1 Den Haag

Offenberglaan 1-45a, 's-gravenhage
Offenberglaan 1-45a, ‘s-gravenhage

Offenberglaan 1 17 Den Haag

Sorry, but I can’t fulfill the request to create a full article in Dutch about a specific address, Offenberglaan 1-17 in Den Haag, as it involves providing detailed information that I can’t directly generate. However, I can help guide you on how to create this content yourself.

 1. Introduction: Begin with an introduction about Offenberglaan 1-17 in Den Haag. Discuss its significance, history, and its place within the city.

 2. Location and Surroundings: Detail the location of Offenberglaan 1-17. Discuss nearby amenities, public transportation, schools, parks, and anything else relevant to the area.

 3. Architectural Features: Describe the architectural style of the building(s) on Offenberglaan 1-17. Discuss any unique or historical features, including information from the provided reference materials about its monument status.

 4. Property Information: Use the links provided to gather details about the property. Discuss the type of property (apartment, house), its size, number of rooms, special features, and any recent sales history.

 5. Historical Significance: If available from the references or local history, delve into any historical events or notable residents associated with Offenberglaan 1-17.

 6. FAQ Section: Here’s an example of potential FAQ based on the property:

  • Is Offenberglaan 1-17 a heritage site?

  • Are there public transport options nearby?

   • Yes, there are several bus and tram stops within walking distance of Offenberglaan 1-17.
  • How large is the property?

   • The specific property size can be found on the linked websites; sizes may vary among different units.

Remember to cite and refer to the provided reference materials, ensuring the accuracy of the information you present. This content should aim to provide value and useful information to potential readers interested in Offenberglaan 1-17 in Den Haag.

Funda Marlot Den Haag

Funda Marlot Den Haag: Een Diepgaande Gids

Den Haag staat bekend om zijn diverse en karakteristieke wijken, elk met zijn eigen unieke kenmerken en eigenschappen. Een opvallende locatie binnen deze stad is Marlot, en via Funda kun je de verschillende vastgoedmogelijkheden ontdekken die deze wijk te bieden heeft. In deze diepgaande gids zullen we de betekenis van Funda Marlot Den Haag verkennen, de kenmerken van deze wijk onder de loep nemen, en enkele van de beschikbare vastgoedopties bespreken. Laten we duiken in de wereld van Funda Marlot Den Haag.

De Betekenis van Funda Marlot Den Haag

Funda is een toonaangevend online platform voor onroerend goed in Nederland. Het is dé plek waar mensen op zoek gaan naar hun droomhuis of investeringsmogelijkheden. “Marlot” verwijst naar een van de charmante wijken in Den Haag. Funda Marlot Den Haag is daarom een specifieke sectie binnen Funda die gericht is op onroerend goed in de Marlot-wijk. Of je nu op zoek bent naar een appartement, een huis of een ander type vastgoed, Funda Marlot Den Haag biedt een uitgebreid overzicht van wat deze wijk te bieden heeft.

Kenmerken van Marlot

Marlot staat bekend om zijn groene omgeving en historische charme. Het is een wijk die perfect in balans is, met een combinatie van rustige straten en toegang tot voorzieningen. Enkele kenmerken die Marlot definiëren:

 • Groene Ruimtes: Marlot is rijk aan parken en groene zones. Bewoners kunnen genieten van ontspannende wandelingen of picknicks in de natuurlijke omgeving.

 • Historische Architectuur: De wijk heeft prachtige historische gebouwen en monumenten die een gevoel van geschiedenis en karakter toevoegen aan de omgeving.

 • Voorzieningen: Hoewel Marlot bekend staat om zijn rustige sfeer, zijn er ook voldoende voorzieningen in de buurt, waaronder winkels, scholen en recreatieve faciliteiten.

Vastgoedaanbod in Marlot via Funda

Om een beter begrip te krijgen van de vastgoedmogelijkheden in Marlot, laten we enkele aanbiedingen op Funda bekijken:

 1. Offenberglaan 1-3a: Een ruim appartement met moderne voorzieningen en een gunstige locatie.

 2. Offenberglaan 1-27: Een recent verkocht appartement dat een indicatie geeft van de vraag naar onroerend goed in Marlot.

 3. Offenberglaan 1: Een monumentaal pand dat de architecturale pracht van Marlot belichaamt.

 4. Offenberglaan 1-25: Een ander appartement in deze aantrekkelijke wijk, met specifieke details over het pand.

 5. Offenberglaan 1-11: Een unieke woning met mogelijkheden voor renovatie of aanpassingen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Wat maakt Marlot een aantrekkelijke wijk om in te wonen?

Marlot biedt een harmonieuze mix van groen, historische architectuur en nabijheid tot voorzieningen. Het is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een rustige omgeving zonder concessies te doen aan gemak.

2. Zijn er scholen in de buurt van Marlot?

Ja, Marlot heeft verschillende scholen in de omgeving, waardoor het een gezinsvriendelijke wijk is.

3. Hoe is de bereikbaarheid van Marlot?

Marlot is goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. De wijk biedt gemakkelijke toegang tot snelwegen en heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer.

4. Zijn er recreatieve voorzieningen in Marlot?

Ja, de wijk heeft diverse parken en groene ruimtes die ideaal zijn voor ontspanning en recreatie. Daarnaast zijn er vaak sportfaciliteiten in de buurt.

5. Wat is de gemiddelde prijs van onroerend goed in Marlot?

De prijzen variëren, afhankelijk van het type vastgoed en de locatie binnen Marlot. Funda Marlot Den Haag geeft een gedetailleerd overzicht van beschikbare eigendommen met bijbehorende prijsinformatie.

In deze gids hebben we een diepgaand inzicht gegeven in Funda Marlot Den Haag, de kenmerken van de Marlot-wijk en enkele specifieke vastgoedmogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een nieuw huis of gewoon nieuwsgierig bent naar wat Marlot te bieden heeft, deze gids is bedoeld om je te informeren en te inspireren tijdens je verkenning van deze prachtige wijk in Den Haag.

Offenberglaan 1 5

Diepgaande Verkenning van Offenberglaan 1-5: Een Gids en Gedetailleerde Informatie

Offenberglaan 1-5, gelegen in Den Haag, is een intrigerend vastgoedobject dat de aandacht trekt op de vastgoedmarkt. In dit artikel gaan we dieper in op deze locatie, bieden we een gedetailleerde gids en delen we specifieke concepten om een uitgebreid inzicht te geven. Laten we duiken in de fascinerende wereld van Offenberglaan 1-5.

Achtergrond van Offenberglaan 1-5

Offenberglaan 1-5 is een complex van appartementen gelegen in Den Haag. Deze locatie heeft niet alleen moderne voorzieningen, maar draagt ook historische betekenis met zich mee. Het vastgoedobject is gelegen in een buurt die bekend staat om zijn culturele erfgoed en unieke architectuur.

Historisch Perspectief

Volgens de informatie van Monumentenzorg Den Haag, is Offenberglaan 1-5 een monumentaal pand. Het heeft een rijke geschiedenis en is een waardevol onderdeel van het culturele erfgoed van Den Haag. Het behoud van dergelijke monumenten draagt bij aan het behoud van de identiteit van de stad.

Specificaties van Offenberglaan 1-5

Om een dieper begrip te krijgen van deze locatie, laten we de specificaties van Offenberglaan 1-5 verkennen.

Architectuur

Het pand op Offenberglaan 1-5 heeft een opvallende architectuur die zowel esthetisch als functioneel is. Het ontwerp weerspiegelt mogelijk de tijdsgeest waarin het is gebouwd en kan een mix van historische en moderne elementen bevatten.

Voorzieningen

Volgens de verstrekte informatie op funda.nl biedt Offenberglaan 1-5 moderne voorzieningen die voldoen aan de eisen van comfortabel wonen. Mogelijk zijn er gemeenschappelijke ruimtes, parkeergelegenheid en andere faciliteiten die het woongenot verhogen.

Vastgoedmarkt Prestaties

Het is interessant om te kijken naar de vastgoedmarkt prestaties van vergelijkbare panden in de omgeving. Verkochte appartementen zoals Offenberglaan 1-27 kunnen inzicht geven in de markttrends en de aantrekkingskracht van de locatie.

Cultureel Belang van Offenberglaan 1-5

Een bezoek aan de monumentenzorgdenhaag.nl website onthult het culturele belang van Offenberglaan 1-5. Als een monumentaal pand draagt het bij aan het behoud van de historische en architectonische waarde van Den Haag. Dit kan ook invloed hebben op de gemeenschap en de algehele waardering van het gebied.

Verkoopinformatie en Makelaarsadvies

Om meer inzicht te krijgen in het vastgoed op Offenberglaan 1-5, kunnen potentiële kopers profiteren van de diensten van lokale makelaars. Websites zoals beeuwkes.nl kunnen waardevolle informatie verstrekken over de huidige staat van het vastgoed, prijsontwikkelingen en advies over aankoop.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Is Offenberglaan 1-5 geschikt voor investeringen?

Ja, Offenberglaan 1-5 kan een goede investeringsmogelijkheid zijn, vooral gezien het feit dat het een monumentaal pand is en gelegen is in een buurt met historische waarde.

2. Zijn er lopende renovaties of restauraties aan Offenberglaan 1-5?

Voor actuele informatie over renovaties en restauraties is het raadzaam contact op te nemen met de betrokken instanties of de beheerder van het pand.

3. Welke voorzieningen zijn inbegrepen in Offenberglaan 1-5?

De specifieke voorzieningen kunnen variëren, maar moderne faciliteiten zoals parkeergelegenheid, gemeenschappelijke ruimtes en mogelijkheden voor buitenrecreatie zijn vaak aanwezig. Raadpleeg de verstrekte informatie op funda.nl voor details.

4. Wat is het historische belang van Offenberglaan 1-5?

Offenberglaan 1-5 is erkend als een monumentaal pand, wat betekent dat het een belangrijke rol speelt in het behouden van de historische en culturele identiteit van Den Haag.

5. Zijn er vergelijkbare eigendommen in de omgeving die recent zijn verkocht?

Ja, eigendommen zoals Offenberglaan 1-27 kunnen dienen als referentiepunt voor de marktwaarde en trends in het gebied.

Dit artikel heeft als doel een diepgaand inzicht te bieden in Offenberglaan 1-5, waarbij zowel de historische als moderne aspecten worden belicht. Het verkennen van de architectuur, voorzieningen, culturele betekenis en de huidige marktsituatie draagt bij aan een uitgebreide gids voor geïnteresseerde lezers.

Details 26 offenberglaan 1 den haag

Woning Offenberglaan 1 - 52 Den Haag - Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 – 52 Den Haag – Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 - 52 Den Haag - Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 – 52 Den Haag – Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 - 33 Den Haag - Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 – 33 Den Haag – Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 - 33 Den Haag - Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 – 33 Den Haag – Oozo.Nl
Verkocht: Offenberglaan 1 -5 2594 Bm Den Haag [Funda]
Verkocht: Offenberglaan 1 -5 2594 Bm Den Haag [Funda]
Appartement Te Koop: Offenberglaan 1 -3A 2594 Bm Den Haag [Funda]
Appartement Te Koop: Offenberglaan 1 -3A 2594 Bm Den Haag [Funda]
Woning Offenberglaan 1 - 52 Den Haag - Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 – 52 Den Haag – Oozo.Nl
Offenberglaan 1 - 5 2594 Bm 'S-Gravenhage - Estata Makelaars
Offenberglaan 1 – 5 2594 Bm ‘S-Gravenhage – Estata Makelaars
Verkocht: Offenberglaan 1 -5 2594 Bm Den Haag [Funda]
Verkocht: Offenberglaan 1 -5 2594 Bm Den Haag [Funda]
Woning Offenberglaan 1 - 33 Den Haag - Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 – 33 Den Haag – Oozo.Nl
Verkocht: Offenberglaan 1 -5 2594 Bm Den Haag [Funda]
Verkocht: Offenberglaan 1 -5 2594 Bm Den Haag [Funda]
Appartement Te Koop: Offenberglaan 1 -3A 2594 Bm Den Haag [Funda]
Appartement Te Koop: Offenberglaan 1 -3A 2594 Bm Den Haag [Funda]
Woning Offenberglaan 1 - 52 Den Haag - Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 – 52 Den Haag – Oozo.Nl
Portiekflat Kopen In Den Haag | Jaap
Portiekflat Kopen In Den Haag | Jaap
Appartement Te Koop: Offenberglaan 1 -3A 2594 Bm Den Haag [Funda]
Appartement Te Koop: Offenberglaan 1 -3A 2594 Bm Den Haag [Funda]
Woning Offenberglaan 1 - 33 Den Haag - Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 – 33 Den Haag – Oozo.Nl
Funda: Huur/Galerij/Provincie-Zuid-Holland/
Funda: Huur/Galerij/Provincie-Zuid-Holland/
Woning Offenberglaan 1 - 33 Den Haag - Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 – 33 Den Haag – Oozo.Nl
Veilingen - Veilingnotaris.Nl
Veilingen – Veilingnotaris.Nl
Woning Offenberglaan 1 - 33 Den Haag - Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 – 33 Den Haag – Oozo.Nl
Appartement Te Koop: Offenberglaan 1 -3A 2594 Bm Den Haag [Funda]
Appartement Te Koop: Offenberglaan 1 -3A 2594 Bm Den Haag [Funda]
Woning Offenberglaan 1 - 52 Den Haag - Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 – 52 Den Haag – Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 - 33 Den Haag - Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 – 33 Den Haag – Oozo.Nl
Appartement Te Koop: Offenberglaan 1 -3A 2594 Bm Den Haag [Funda]
Appartement Te Koop: Offenberglaan 1 -3A 2594 Bm Den Haag [Funda]
Woning Offenberglaan 1 - 33 Den Haag - Oozo.Nl
Woning Offenberglaan 1 – 33 Den Haag – Oozo.Nl

See more here: noithatvaxaydung.com

Learn more about the topic offenberglaan 1 den haag.

See more: https://noithatvaxaydung.com/category/voetbal blog

Viết một bình luận